Montering

Navigationsutrustning

För att förenkla navigeringen till sjöss använder sig många av elektroniska hjälpmedel så som plotter (GPS), djupgivare, vindgivare och radar. Vi har möjlighet att leverera utrustning från flera leverantörer för att anpassa efter ert behov.

Utöver navigationsutrustning så monterar vi det mesta inom marinelektronik, strömförsörjning, belysning, ljud och tv.

Raymarine

Som certifierade montörer för Raymarine har vi möjlighet att erbjuda ombordgaranti världen över.

Kontrollera på HÄR om du är berättigad enligt Raymarines policy.


Bilinredning


Vi erbjuder bilinredningar från både System Edström och Sortimo. Du kan beställa färdiga moduler, monterat och klart, eller välja att bygga ihop inredningen helt själv eller med konslutation. 

Båda leverantörernas inredningar är krocktestestade.

Som en av System Edströms "Preferred dealers" kan vi erbjuda upp till 5 års garanti på inredning och montering av deras inredningar. Sortimo erbjuder 2 års garanti på deras inredningar och om vi som certifierade montörer utför jobbet tillkommer ytterligare 1 års garanti!

 

Alkolås

Vi är stolta över att både vara återförsäljare och auktoriserade installatörer för Dräger Alkolås. Förutom deras portabla handenhet 3820 finns det bland annat Dräger 7000 för fastmontering i till exempel olika typer av fordon eller varför inte i ett nyckelskåp?

Villkorat alkolås
För den som fått eller riskerar att få sitt körkort återkallat på grund av rattfylleri eller grovt rattfylleri finns det möjlighet att få fortsätta köra med ett alkolås installerat i bilen. Du måste i så fall ansöka om villkor om alkolås, vilket man gör via Transportstyrelsen. Vill du ha hjälp med detta får du gärna kontakta oss! Av Transportstyrelsen är vi godkända att sälja, montera och serva villkorade alkolås.


Bil och lastbilsmontering

I vår monteringsghall installeras:

  • Backkamerasystem
  • Komradio
  • Handsfree
  • Körjournal
  • Blixt- & extraljus
  • Ljud & TV
  • Fastmonterad Mobiltelefon
  • Strömförsörjning

 


 Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår